top of page

Derfor startet vi Steg Dugnad


Å samle inn penger til viktige formål som idrettslag, skoleklasser, russ og andre grupper har alltid vært en utfordring. Tradisjonelle dugnader har ofte involvert innsamling, salg av fysiske varer, og organisatorisk stress. Dette er noe vi har kjent på selv i vår oppvekst i norsk idrett. Men hva om det fantes en bedre måte? En måte som ikke bare var enklere, men også være positiv for samfunnet og miljøet? Dette var spørsmålet som ledet til opprettelsen av Steg Dugnad.Hva er Steg Dugnad?


Steg Dugnad er et nyskapende konsept som tar den velkjente dugnadsidéen og bringer den inn i den digitale tidsalderen. Med fokus på enkelhet, engasjement og bærekraftighet, har Steg Dugnad raskt blitt en favoritt blant idrettslag, skoleklasser og andre grupper som ønsker å samle inn midler på en mer moderne, miljøvennlig og enklere måte.


Slik fungerer det:

  1. Påmelding med mening: I stedet for å selge fysiske varer, inviterer deltakerne familie, venner og bekjente til å delta ved å kjøpe påmelding til en digital skrittkampanje. Hver påmelding gir deltakerne tilgang til en app der skrittene deres registreres automatisk.

  2. Skritt for miljøet: Alle som støtter dere betaler for påmelding.

  3. Premier og belønninger: Deltakerne er ikke bare med på å støtte et godt formål, men de er også med i trekningen av flotte premier og belønninger underveis i dugnaden.

Hvorfor Startet Vi Steg Dugnad?


Steg Dugnad ble startet med en visjon om å revolusjonere dugnadsopplevelsen og samtidig bidra til samfunnet og miljøet. Vi så behovet for en enklere, mer engasjerende og mer bærekraftig måte å samle inn penger på. Her er noen grunner til hvorfor vi valgte å lansere Steg Dugnad:


1. Enklere og Mer Effektivt:


Tradisjonelle dugnader kan være tidkrevende og stressende for organisatorene. Med Steg Dugnad ønsket vi å tilby en løsning som frigjør organisatorene fra logistikk og administrasjon knyttet til fysiske varer. Den digitale plattformen gjør det enkelt å administrere og organisere dugnaden.


2. Engasjerende for Alle:


Vi ønsket å skape en dugnadsopplevelse som appellerer til alle, uavhengig av alder eller bakgrunn. Ved å knytte deltakelsen til en meningsfull aktivitet som skrittelling, gjør Steg Dugnad det enklere for folk å delta og støtte et godt formål.


3. Premier og Moro:


Vi ønsket å gjøre dugnaden enda mer engasjerende ved å inkludere premier og belønninger for deltakerne. Dette skaper en følelse av samfunn og konkurranse, samtidig som det gir deltakerne noe å glede seg over.


Konklusjon


Steg Dugnad er mer enn bare en måte å samle inn penger på. Det er en visjon om å forvandle dugnadsopplevelsen til noe som er enkelt, engasjerende og positivt for samfunnet og miljøet.


Så neste gang du vurderer å starte en dugnad, hvorfor ikke vurdere Steg Dugnad og bli med på reisen mot en mer bærekraftig og engasjerende dugnadsopplevelse?
Er dere klare for å gjøre dugnaden enklere med Steg Dugnad?

Comentarios


bottom of page