top of page

Hvorfor velge Steg Dugnad?

Steg Dugnad er en av Norges mest engasjerende og effektive dugnadsløsninger for idrettslag og skoleklasser som ønsker å samle inn penger til ulike formål. Her er noen gode grunner til hvorfor Steg Dugnad skiller seg ut:


1. Lønnsom:

Tjen 100 kr per salg: Med Steg Dugnad kan deltakerne tjene 100 kr for hver påmelding. Dette gir en solid inntekt til klubbkasser, skoleturer, utstyr og andre nødvendige formål.


2. Ingen utgifter eller faktura:

Istedenfor å måtte kjøpe inn produkter for å selge det videre, gir vi dere alt helt gratis, slik at klubben/laget slipper utgifter i forbindelse med dugnaden.

Vi tar kun én cut av salgene for å dekke våre kostnader.


3. Slipp jobb og mas med fysiske varer:

Gammeldags dugnad skaper ofte mye arbeid med bestilling, lagring, levering, delegering og retur. Noe både foreldre og administrator ønsker å slippe. Heldigvis slipper dere alt dette med Steg Dugnad. Med en digital dugnad kan dere heller fokusere på å tjene inn pengene uten alt styret.

4. Engasjerende og miljøvennlig:

Grunnen til at vi har et miljøfokus er for å skape større engasjement i dugnaden både for de som skal selge og de som skal kjøpe. Det er mye morsommere og enklere å samle inn penger når man samtidig kan gjøre en forskjell.


Alle som støtter dere er også med i trekningen av fine premier, noe som øker engasjementet.


5. 50% fortjeneste:

Med en utsalgspris på 199 kr og en fortjeneste på 100 kr, gir Steg Dugnad en imponerende fortjeneste på hele 50%. Dette gjør det til en lønnsom dugnadsløsning.


6. Minimal risiko:

Med Steg Dugnad unngår man risikoen for å sitte igjen med overskuddsvarer. Dugnaden er helt digital, og det er ingen behov for lagerbeholdning.


7. Rask utbetaling:

Etter endt salg kan man forvente rask utbetaling innen 7 dager.Er dere klare for å gjøre dugnaden enklere med Steg Dugnad?


תגובות


bottom of page