top of page

Slik fungerer steg Dugnad:

Steg dugnad fungerer på samme måte som en vanlig dugnad, bare med mindre arbeid, enklere gjennomføring og større engasjement.


Slik kommer dere i gang

Fyll ut skjema “Start en dugnad”. Dere velger hvor lenge dugnaden skal vare og informasjonen du skriver inn vil legges inn på deres helt egen salgsside.


Slik ser en salgsside ut:


Når dere har mottatt deres personlige landingsside for klubben/laget/klassen på mail, er alt klart for å starte dugnaden.


Start salget

Nå er det bare å dele landingssiden med så mange som mulig. Alle som støtter dere gjør dette enkelt gjennom Vipps eller kortbetaling.


Alle som støtter dere får tilgang til appen Streeb gjennom en kode på mail.


Nå registreres skrittene automatisk og man samler inn poeng underveis.


Miljøbonuser

Alle som støtter dere får også miljøbonuser samtidig som de kan vinne fine premier underveis. Premiene blir dekket og levert av oss.


Dette gjør dugnaden super-engasjerende for alle!Avslutning

Når dugnaden er ferdig, blir tilgangen til appen stengt.

Dere får utbetalt fortjenesten innen 7 dager, og dere får et diplom basert på deres innsats.


For hver 5 000 kr som er samlet inn spares 1 tonn CO2 ved at trær plantes gjennom vår partner, Trefadder. Ved å bidra til å bygge norske klimaskoger vil vi over tid fange millioner av tonn C02 som ikke blir sluppet ut i atmosfæren.


Grunnen til at vi har et miljøfokus er for å engasjere til en trygg fremtid for alle, og gi en mulighet for alle til å delta for miljøet uten at det krever så mye.
Er dere klare for å gjøre dugnaden enklere med Steg Dugnad?
bottom of page